>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Hortimol

Hortimol

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Hortimol, The vertical farming LED

De TLED Hortimol is een Led kweeklamp die is ontworpen om de groei van uw stekken en jonge planten in kleine en lage ruimtes te maximaliseren. Dit geeft uw gewassen een gelijkmatige lichtverdeling van dichtbij met bijna nul stralingswarmte. Het heeft 264 Osrams en 8 IR-LED's gemonteerd op een onberispelijk afgewerkte aluminium rail en een 1,55 meter lange voedingskabel met veilige BNC-verbinding.

Verkrijgbaar in 60 cm en 120 cm, Full Spectrum Grow. 2.3µmol/J

  • Ultradun en superlicht tuinbouwverlichtingssysteem ontworpen voor verticale landbouw
  • Kan in serie worden geschakeld 2 bij 2 of 4 bij 4
  • Verkocht met zijn ophangsysteem met gevlochten draad om op te hangen als klassieke tuinbouwverlichting of direct aan een verticale muur of een horizontale plank te bevestigen
  • Full Spectrum Growing
  • Een doordringend wit voor een doordringende groei
Dit spectrum is speciaal ontwikkeld om de snelste groei te bieden en tegelijkertijd een optimale bloei mogelijk te maken. Zijn spectrale inhoud is sterk gericht op blauw 450, hoewel het ook rood 660 bevat, maar in kleinere hoeveelheid. Als reactie daarop schieten je planten met grote efficiëntie wortel en beginnen ze stevige stengels te vormen die nauw met elkaar verknoopt zijn. Met andere woorden, ze groeien efficiënt.

De FS-component van het spectrum wordt berekend om voldoende energie te leveren zonder een significant deel van het totale verbruik van de armatuur te vertegenwoordigen. Het overgrote deel van het vermogen dat in licht wordt geïnvesteerd, wordt dus rechtstreeks door de plant opgenomen om deze in staat te stellen fotosynthese uit te voeren.

Het voordeel van LED-armaturen is de mogelijkheid om de lichtkracht te verdelen over een bron met een groter oppervlak, waardoor de tuinder zijn planten dichterbij kan brengen zonder angst voor verbranding door hitte, en ook om een ​​veel homogenere PPFD-verdeling te hebben .
Hier geeft het hoge blauwgehalte het licht een relatief koele kleur van 4000°K, wat kan lijken op een MH-lamp, terwijl het beduidend minder warmte afgeeft. In tegenstelling tot MH-lampen hebben we echter precies de juiste hoeveelheid rood toegevoegd om bloeiende planten hun levenscyclus te laten voltooien.

hortimol-full-spectrum-grow-spectrum-ledgrowers-be