>

Voordelen LED kweeklampen

Waarom kiezen voor LED kweekverlichting?  

Je planten zullen groeien als kool. Het spectrum van Led groeilampen is specifiek ontwikkeld voor een optimaal energieverbruik. Meer dan 90% van de uitgestraalde energie wordt opgenomen door uw planten. E, het resultaat is ernaar. Daar bij is het stroomverbruik van LED-groeilampen tot wel 90% lager dan deze van de traditionele groeilampen. U bespaart daardoor direct flink op uw energierekening.  
   

Minder water en voeding  

Planten die onder ledlampen worden gekweekt hebben relatief weinig vocht en voeding nodig. Dit geldt met name voor de bloeiperiode, maar ook tijdens de groei. Led kweeklampen worden niet heet, waardoor planten minder stressen en transpireren. Neem als uitgangspunt dat de planten ongeveer 25% tot 30% van het water en voeding verbruiken dan normaal bij HPS verlichting nodig is.  
   

Efficient Energiegebruik  

De LED-groeilamp bespaart niet enkel energie door zijn lage verbruik, hij gebruikt deze energie daarenboven ook nog eens opmerkkelijk efficient. Diverse studies hebben uitgewezen dat 90% van de energie van LED-verlichting wordt opgenomen door planten, tegenover slechts 10% van standaard HPS of MHS verlichting.  
   

Zeer lange levensduur  

Een normale gloeilamp heeft een levensduur van ongeveer 2.000 branduren, voor LED-groeilampen worden branduren tot wel 80.000 opgegeven.  
   

Hoge duurzaamheid  

LED-groeiverlichting is zeer zeker duurzaam, het is schok- en trilbestendig en ook heeft de LED-groeiverlichting geen gloeidraad, die bij de conventionele verlichting een van de meest zwakke punten is.  
   

Veiligheid  

LED-groeilampen produceren zeer weinig warmte. Bovendien wordt de warmte die gegenereerd wordt, met interne koelingsmechanismen efficient afgedreven. Extra ventilatie is dus overbodig.  
   

Besparing  

De aanschafprijs van LED-groeiverlichting is (voorlopig) hoger dan de traditionele groeiverlichting, maar u zult het verschil afhankelijk van het aantal branduren door de zeer lange levensduur en het zeer lage energieverbruik snel terugverdienen.  
   

Efficient Energiegebruik  

 HPS = energieverlies. Het groene gebied en een deel van het gele gebied wordt nagenoeg niet geabsorbeerd door de plant.  
   
LED groeilampen zijn speciaal ontwikkeld om deze frequenties uit te stralen die zorgen voor een optimale absorptie van de uitgezonden energie.

Avis

Aucun article n'a été trouvé.


Blog