>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Mother

Mother

Dan zijn de Mother Led lampen wat voor jou!

Voedselstress

Tegenwoordig zijn we erg veel bezig met ons voedsel. We willen allemaal verse groente en zelfs de kruiden kunnen niet vers genoeg zijn. Dit kan heel vermoeiend zijn omdat je altijd uit moet zoeken waar het vandaan komt en vooral hoe het is verbouwd of geteeld is. Bestrijdingsmiddelen bijvoorbeeld?

Wat als je het hele jaar door zelf je groente en kruiden kunt kweken? Dan weet je altijd waar je groentes en kruiden vandaan komen.
Altijd frisse, verse, onbewerkte microgroenten, sla of kruiden... En boordevol vitaminen.. Recht op je bord. 

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
mother-indoorgarden-ledgrowersbe-5

Mother is gemaakt om te presteren

De Mother Bloom LED kweeklampen leveren uitstekende prestaties terwijl de lamp zeer weinig energie verbruikt. Het spectrum is uitvoerig getest door Mother maar ook door verschillende universiteiten. Het resultaat is een unieke licht combinatie die het natuurlijke zonlicht heel erg dichtbij benaderd. Ten slotte zijn je planten het meest tevreden onder de zon, niet waar?

Modulair design

De Mother IndoorGarden is modulair opgebouwd en het ledpaneel kun je eenvoudig uit het armatuur schuiven. Je kunt hierdoor alleen de LEDs vervangen wanneer dit nodig is. Het armatuur kun je levenslang blijven gebruiken. De LEDs zullen niet snel kapot gaan want Mother levert 4 jaar garantie op het LED paneel.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Esthetisch verantwoord en functioneel. Dat zijn 2 woorden die helemaal bij het ontwerp van de Mother Bloom passen. Het geanodiseerde aluminium is niet alleen vanwege het mooie uiterlijk gekozen maar door het gebruikte profiel blijven de LEDs ook koel en blijven ze langer en beter branden.
De Mother IndoorGarden wordt zelfs geleverd met 2 trays om je groente in te kweken.

Oogst het hele jaar door!

Vanaf nu houdt geen sneeuw, lage temperatuur of hittegolf je meer tegen. Je kunt met de Mother Bloom gewoon het hele jaar door kweken. Doordat je binnen kweekt kun je voor je planten het beste milieu geven om te groeien. Word ook een kweker….maar dan op de slimme manier! 

mother-logo
mother-indoorgarden-black-ledgrowersbe