>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Spectro Light

Spectrolight

Spectrolight – High end Professional LED Grow Lights 

Het bedrijf SPECTRO LIGHT is het technologisch wonderkind van de maker en oprichter Tomasz Braczkowski. Vele jaren ervarig in onderzoek op het gebied van lichtfysica heeft Spectro light in staat gesteld om revolutionaire LED-kweekverlichting technologie te koppelen aan de biologische behoeften van planten. Met dank aan het intensief onderzoek van “State Plant Breeding and Acclimatization” Instituut en het “HR Gardening” Instituut is de kwaliteit van de kweeklampen van Spectro Light bevestigd: Het creëren van een zo efficiënt mogelijk PAR spectrum . Spectro Light mag deze gepatenteerde COB-LED chips exclusief gebruiken voor de kweeklampen. Daarnaast beschikken de kweeklampen over een Enec certificaat wat ervoor zorgt dat kwekers gebruik kunnen maken van de EIA subsidie regeling. 


Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

spectrolight-logo-white

WAAROM SPECTROLIGHT?  

Omdat Spectro Light ‘s werelds nieuwste en meest innovatie technieken samenbrengt. Zo importeren ze LED’s en lenzen rechtstreeks uit Japan, komt het koelsysteem uit Zwitserland en ontwerpen en produceren ze het geheel in Polen. Als gevolg staat het gehele assemblage- en testproces onder hun supervisie en werkt het product perfect.  
Dat bewijst de uitzonderlijke 3-jaar-garantie! 

 
 

Milieubewust   

De directe link met de tuinbouw maakt dat SpectroLight het belang van de natuur maar al te goed begrijpt. Ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom uiterst serieus. Enerzijds door elk mogelijk schadelijk effect van kweeklampen op het milieu weg te nemen. Anderzijds door met deze assimilatiebelichting het maximale uit elke plant te halen. 

Hoge kwaliteit   

Door louter gebruik te maken van de technisch meest hoogwaardige onderdelen, garandeert Spectro Light de hoogste kwaliteit. Al de LED kweeklampen zijn veilig, excellent en waterbestendig. 

Efficiënt en Zuinig   

Het streven naar maximale efficiëntie staat aan de basis van Spectro Light. Met de assimilatieverlichting zorgen we voor de snelste groei tegen de laagst mogelijke prijs. Door het lage energieverbruik van onze COB-LED-kweekverlichting te combineren met de nieuwste technologieën, verkeren zij in de beste positie om die efficiëntie te waarborgen. 

Innovatief   

SpectroLight verbetert hun assimilatielampen direct zodra daar door nieuwe technologieën mogelijkheid toe is. Of wanneer een nieuwe situatie om een andere oplossing vraagt. Door deze focus op innovatie, bent u ervan verzekerd dat de SpectroLight kweeklampen altijd tot de beste binnen de branche behoren.


Volledig Waterdicht IP 67