>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Mother » Mother PlantSpectrum16

Mother PlantSpectrum16Mother PlantSpectrum16 Mother PlantSpectrum16

Mother PlantSpectrum16 Mother PlantSpectrum16Mother PlantSpectrum16 Mother PlantSpectrum16Mother PlantSpectrum16 Mother PlantSpectrum16Mother PlantSpectrum16 Mother PlantSpectrum16

€ 149,00 € 139,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Mother PlantSpectrum16

Heb je 1 of meerdere grote planten die extra licht kunnen gebruiken in de winter? Kruiden en groenten kweken in de keuken of op de eettafel?
Wil je ook dat de lamp er mooi uitziet in je interieur?
Dan zijn de Mother Led lampen wat voor jou!

Gemaakt om te presteren

De Mother Bloom LED kweeklampen leveren uitstekende prestaties terwijl de lamp zeer weinig energie verbruikt. Het spectrum is uitvoerig getest door Mother maar ook door verschillende universiteiten. Het resultaat is een unieke licht combinatie die het natuurlijke zonlicht heel erg dichtbij benadert. Ten slotte zijn je planten het meest tevreden onder de zon, niet waar?

Modulair design

De Mother PlantSpectrum 16 is modulair opgebouwd en het ledpaneel kun je eenvoudig uit het armatuur schuiven. Je kunt hierdoor alleen de LEDs vervangen wanneer dit nodig is. Het armatuur kun je levenslang blijven gebruiken. De LEDs zullen niet snel kapot gaan want Mother levert 4 jaar garantie op het LED paneel.
De Mother PlantSpectrum 16 is uiterst geschikt voor bijbelichting van kamerplanten en kweekgroenten tijdens de donkere maanden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Esthetisch verantwoord en functioneel. Dat zijn 2 woorden die helemaal bij het ontwerp van de Mother Bloom passen. Het geanodiseerde aluminium is niet alleen vanwege het mooie uiterlijk gekozen maar door het gebruikte profiel blijven de LEDs ook koel en blijven ze langer en beter branden.

Ontworpen voor levenslang gebruik

Na 8 jaar intensief gebruik, kan het LED-bord worden vervangen zonder de lichtmodule weg te hoeven gooien. Zodra je als klant bent geregistreerd, kun je PlantSpectrum levenslang updaten voor een fractie van de kost.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Esthetisch verantwoord en functioneel. Dat zijn 2 woorden die helemaal bij het ontwerp van de Mother Plantspectrum 16 passen. Het geanodiseerde aluminium is niet alleen vanwege het mooie uiterlijk gekozen maar door het gebruikte profiel blijven de LEDs ook koel en blijven ze langer en beter branden.

Specificaties

Flux: 2495 lm
Efficiëntie: 86.371 lm/W
Kleurtemperatuur: 3914K
Stralingshoek Leds: 80°
Wattage Leds: 0,2 Watt
Vermogen: 14 Watt
Spanning: 24V
Ampere: 1,2 Ampere
Garantie 4 jaar op het LED paneel
Afmeting lamp: 395 x 36 mm
Afmeting statief Diameter 125 mm


Gerelateerde producten