>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - DLI » DLI Interlight (2 x 120 cm)

DLI Interlight (2 x 120 cm)DLI Interlight (2 x 120 cm) DLI Interlight (2 x 120 cm)

DLI Interlight (2 x 120 cm) DLI Interlight (2 x 120 cm)DLI Interlight (2 x 120 cm) DLI Interlight (2 x 120 cm)DLI Interlight (2 x 120 cm) DLI Interlight (2 x 120 cm)

€ 598,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

DLI Interlight (2 x 120 cm) Led Bar

De DLI Interlight is een dubbele ledbalk die tussen de planten gehangen kan worden om extra licht te geven op de plekken waar het licht dat van boven komt moeilijk kan komen. Eén DLI Interlight unit bestaat uit twee led balken. Elke balk schijnt twee kanten op. Zodoende kun je per led balk dus twee rijen planten voorzien van bijverlichting. De DLI Interlight is voornamelijk bedoeld om te dienen als aanvullende lichtbron, bijvoorbeeld in combinatie met een andere led kweeklamp of HPS kweeklamp. Van LED weten we dat meerdere LED lichtbronnen prima met elkaar in combinatie kunnen werken, maar wat lang niet iedereen weet is dat ook de combinatie van HPS en LED licht heel erg effectief is. LED kweeklampen genereren namelijk maar een fractie van de warmte die HPS kweeklampen genereren, maar geven wel veel krachtig licht en hebben meestal een veel efficiënter lichtspectrum dan HPS kweeklampen. Door LED te gebruiken als bijverlichting voeg je dus heel veel waardevol licht toe, zonder dat het klimaat en je stroomrekening daar noemenswaardig door beïnvloed worden.  
 
DLI Interlights zijn geschikt voor de gehele levenscyclus van de plant. De aanwezigheid van blauw licht zorgt voor snelle en gezonde groei, de aanwezigheid van rood licht zorgt voor krachtige en gezonde bloei. DLI Interlights genereren erg weinig warmte en hebben daarom geen actieve koeling nodig. De DLI Interlights hebben dus geen bewegende delen en maken geen geluid wanneer ze actief zijn. Het slanke ontwerp en de lage actieve temperatuur maken het mogelijk om de DLI Interlights direct tussen de planten te hangen zonder risico op verbranding. De aanbevolen hanghoogte is 1/3 plantlengte boven het kweekmedium 
 
Productspecificaties: 
-    Stroomverbruik: 95 watt 
-    Afmeting: 2 x 120cm 
-    CE en UL gecertificeerd 
-    3 Jaar garantie 
-    Gechikt voor 120V, 208V, 230V, 240V, 277V