>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Kind LED » Kind Led K5 XL750 Kweeklamp

Kind Led K5 XL750 KweeklampKind Led K5 XL750 Kweeklamp Kind Led K5 XL750 Kweeklamp
Kind Led K5 XL750 Kweeklamp Kind Led K5 XL750 KweeklampKind Led K5 XL750 Kweeklamp Kind Led K5 XL750 KweeklampKind Led K5 XL750 Kweeklamp Kind Led K5 XL750 KweeklampKind Led K5 XL750 Kweeklamp Kind Led K5 XL750 Kweeklamp

€ 1 189,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Volumekortingen

Vanaf 4
€ 1 175,00

Kind Led K5 XL750 Kweeklamp

KIND LED K5 kweeklampen zijn de best verkochte led kweeklampen van dit moment. Een compleet 12 bandbreedte kleurenspectrum en de uitgebreide mogelijkheden om de lampen te programmeren maakt deze kweeklampen uniek en uiterst populair onder LED-kwekers. KIND LED K5 kweeklampen bevatten een perfecte mix van 3 en 5 watt diodes. Ze zijn uitgerust met Secondary Optical Lenses, die zorgen voor een versterking van het PAR vermogen. Hierdoor dringt het licht dieper door in het bladerendek. De drie led-kleurgroepen (rood,blauw,wit) zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen, zodat je het lichtspectrum gaandeweg kunt aanpassen aan de veranderende lichtbehoefte van de plant. In de groeifase zal de plant bijvoorbeeld vooral blauw nodig hebben en in de bloeifase vooral rood. De intensiteit van elk van deze drie kleurgroepen kan ingesteld worden op 0% tot 100%. Zodoende kun je de planten dus exact het licht geven waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Kind LED K5 kweeklampen zijn bovendien uitgerust met UV en infrarood diodes, die belangrijk zijn gedurende de hele levenscyclus van de plant. KIND LED K5 kweeklampen hebben een timerprogramma, waarmee natuurlijke zonsopgang en zonsondergang nagebootst kunnen worden. Door het licht aan het begin van de dag rustig op te bouwen naar vol vermogen en aan het eind van de dag af te bouwen naar volledige duisternis, geef je de plant de mogelijkheid om rustig wakker te worden en weer in slaap te vallen. Deze voor de plant natuurlijke opbouw en afbouw van licht voorkomt onnodige stress bij de plant. Wat ook een erg prettig pluspunt is aan de KIND K5 kweeklampen, is dat ze volledig te bedienen zijn met een afstandsbediening. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om instellingen in de lamp aan te passen tijdens te cyclus. 

Specificaties:
  • Werkelijk verbruik: 430 Watt
  • Vergelijkbaar met: 750 Watt HPS
  • Aanbevolen hoogte: minimaal 60 cm boven de top van de plant*
  • Reikwijdte: 120x120 cm (bij bovenstaande hoogte)
  • Branduren: +50.000
  • Gewicht: 12.7 kilogram
  • Afmetingen: 58x43x9 cm
*Let goed op met de minimale hoogte boven de plant. De ene plant is wat gevoeliger voor licht dan de ander, waardoor de ene plant ook eerder stress of beschadiging door teveel licht zal ondervinden dan de ander. Wij adviseren daarom altijd om iets meer afstand aan te houden in het begin, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je plant zich prettig voelt bij het licht en de kracht daarvan. Alle led kweeklampen die je in deze online shop zult vinden zijn dusdanig krachtig dat het echt niet erg is om ze iets meer hoogte te geven. Zeker wanneer de plantjes nog heel erg jong zijn kun je de lamp het beste wat hoger ophangen. Zodra je constateert dat ze echt goed aangeslagen zijn en er gezond uitzien, kun je de lamp laten zakken.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.