>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Lumatek » Lumatek ATS 300W PRO Full Spectrum

Lumatek ATS 300W PRO Full SpectrumLumatek ATS 300W PRO Full Spectrum Lumatek ATS 300W PRO Full Spectrum

Lumatek ATS 300W PRO Full Spectrum Lumatek ATS 300W PRO Full SpectrumLumatek ATS 300W PRO Full Spectrum Lumatek ATS 300W PRO Full SpectrumLumatek ATS 300W PRO Full Spectrum Lumatek ATS 300W PRO Full SpectrumLumatek ATS 300W PRO Full Spectrum Lumatek ATS 300W PRO Full Spectrum

€ 490,00 € 490,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Lumatek ATS PRO 300W Full Spectrum Kweeklamp

Met de nieuwe ATS300W PRO LED kweeklamp legt Lumatek de lat weer een stukje hoger, en brengt de perfecte LED-lamp voor kleinere kweekruimtes op de markt tegen een top prijs-prestatie verhouding. De lichtgewicht ATS300W Pro LED kweekverlichting heeft een hoge PPF-waarde van 816 µmol/s en een rendement van maximaal 2,7 µmol/j, die perfect kweekoppervlaktes tot 100x100cm dekt.

Wat is er nieuw aan de Lumatek ATS PRO serie?

De nieuwe ATS Pro-lijn van Lumatek is uitgerust met superieure, stuurbare Lumatek-drivers en de nieuwste generatie top-bin diodes voor wit, rood en diep rood. Deze verbeterde diodes zijn gelijkmatiger verdeeld over de gehele lengte van de lichtbalken, wat leidt tot een betere en evenwichtigere lichtverdeling in je growbox.

Andere nieuwe kenmerken van deze serie zijn:

  • Nieuwe IP-beschermingsklasse: IP65
  • Clear Glue bescherm-technologie op de LED strips, zorgt voor een hogere lichttransmissie van 99% zonder lichtverlies, langere levensduur van de diode en extra corrosiebestendigheid.
  • Serieschakeling en besturing mogelijk via een Lumatek Control Panel Plus 2.0
  • Full-Spectrum LED

Lumatek's LED kweekverlichting zijn opgebouwd uit een mengsel van witte, diep rode en heldere rode LED's diodes voor een zeer efficiënte lichtbron die speciaal gekalibreerd is voor een hoge intensiteit en en stabiele, uniforme lichtverdeling op kleine ruimtes.
Voorgaande generaties LED kweeklampen maakten gebruik van een mix van koningsblauwe en dieprode LED's om de chlorofyl absorptiepieken aan te pakken. Hoewel deze oplossingen naar behoren werkten, misten ze belangrijke spectra voor kwalitatieve plantengroei, en was er een duidelijk gebrek aan penetratie door het bladerdek. Ook gaf het type licht een slecht zicht om je planten in de gaten te houden en de kweekruimte te onderhouden.

Passieve koeling

Lumatek's innovatieve ontwerp en vooruitgang in LED-technologie heeft geleid tot een LED kweeklamp met passieve convectie koeling. Dit ventilatorloze ontwerp heeft geen bewegende delen zodat de koeling van de ATS300W PRO geruisloos werkt en uiterst robuust is, met een langere levensduur.

Externe bediening

Een dimmer is bij de levering inbegrepen, maar zoals je mag verwachten van Lumatek zijn alle modellen, en dus ook de ATTIS, extern aan te sturen met de digitale Lumatek verlichtingscontroller. Deze Digital Panel Plus 2.0 helpt je op weg met functies zoals licht-timing, automatisch dimmen (in stappen van 1%), temperatuur veilgheidscontrole en een "Sunrise & Sunset mode", voor natuurlijk opstarten en uitschakelen van de verlichting. Met een DPP 2.0 kun je tot wel 100 armaturen tegelijk aansturen. Heb je al een andere besturingssysteem / controller voor je kweekverlichting in huis? Je kunt die ook gebruiken, mits het een 0-10V uitgangssignaal gebruikt. Zelfs als je controller een RJ-poort-interface heeft, kunt je LED kweekverlichting nog steeds besturen met behulp van een RJ signaalomzetter naar een 0-10V-regeladapter.

Voordelen in het kort:

hoog rendement: 2,7 µmol/j
PPF (fotonen flux dichtheid): 816 µmol/s
Lumatek LED-drivers van hoge kwaliteit
Nieuwe "Clear Glue" bescherm-technologie voor LED strips
Topkwaliteit LED's
Uitgebalanceerd full-spectrum
Verbeterde lichtverdeling en gelijkmatigheid
Externe bediening met Lumatek Control Panel Plus 2.0
Compact ontwerp, ideaal voor kweekruimtes tot 100 x 100cm
Volledig dimbaar
Gebruikersvriendelijke plug & play inbedrijfstelling
Technische specificatie
Rendement: 2,7 µmol/J
PPF: 816 µmol/s
Ingangsspanning: 220-240V 50/60Hz
Vermogen: 310W (+/-2%)
Optimaal kweekoppervlak: 100 x 100cm
Levensduur: >60.000 uur
Stralingshoek: 120°
Lichtbron: Witte, rode en dieprode diodes met hogere waarden
Handmatig dimmen: UIT-25%-50%-75%-100% bij 0-10V (dimmer in levering inbegrepen)
Aan te sturen met Lumatek Digital Panel Plus 2.0
Gewicht: 5,2Kg
IP-beschermklasse: IP65
Afmetingen: 559.5 x 559.5 x 71.6mm
Spectrum: Full-spectrum +

Leveromvang:

1 x ATS300W Pro LED armatuur incl. driver en dimmer
1 x Netstroomkabel
2 x Metalen kabelhanger
1 x Gebruiksaanwijzing