>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Kind LED » Kind LED K5 XL750 WIFI

Kind LED K5 XL750 WIFIKind LED K5 XL750 WIFI Kind LED K5 XL750 WIFI

Kind LED K5 XL750 WIFI Kind LED K5 XL750 WIFI

€ 1 249,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Met de gloednieuwe K5 XL750 met WIFI-mogelijkheid heb jezelf de volledige controle over het spectrum en timing voor meerdere led kweeklampen vanaf je telefoon, tablet of laptop via het KIND Command Centrum. Het is nog nooit zo eenvoudig of snel geweest. Doormiddel van een verbeterde boordcomputer en LCD-interface wordt het het programmeren en de eerste installatie vereenvoudigd .
Volledig aanpasbaar perfect 12-bands spectrum - pas het spectrum en de timing aan om aan de behoeften te voldoen van elke plant in elk groeifase.
KIND LED K5 kweeklampen bevatten een perfecte mix van 3 en 5 watt diodes, die zijn uitgerust met Secondary Optical Lenses, die zorgen voor een PAR versterkende werking hierdoor zal het licht tot dieper onder het bladerendek doordringen. De drie led-kleurgroepen (rood,blauw,wit) zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen, zodat je het lichtspectrum gaandeweg kunt aanpassen aan de cyclus waar je plant zich in verkeerd. In de groeifase zal de plant bijvoorbeeld vooral veel blauw licht nodig hebben en in de bloeifase vooral rood. De intensiteit van elk van de drie kleurgroepen kan ingesteld worden van 0% tot 100%. Zodoende kun je de planten dus exact het licht geven waar ze op dat moment behoefte aan heeft. Kind LED K5 kweeklampen zijn bovendien uitgerust met UV en infrarood diodes, die belangrijk zijn gedurende de hele levenscyclus van de plant.

KIND LED K5 kweeklampen hebben ook nog een ingebouwde timer programma, waarmee je de natuurlijke zonsopgang en zonsondergang kunt nabootsen. Door het licht aan het begin van de dag rustig op te bouwen naar vol vermogen en aan het eind van de dag geleidelijk af te bouwen naar volledige duisternis, geef je de plant de mogelijkheid om rustig wakker te worden en weer in slaap te vallen. Hierme voorkom je onnodige stress bij de plant.
Maar dat is nog niet alles, de KIND K5 kweeklampen zijn volledig te bedienen met een afstandsbediening. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om instellingen aan te passen.

KIND LED biedt twee verschillende series, de K3 en de K5 Serie. De K3 Serie is een wat eenvoudigere kweeklamp met twee soorten lichtspectrums. Hierbij is de KIND LED K3 L serie voorzien van een geoptimaliseerd bloeispectrum wat weer resulteert in een uitbundige bloeifase van uw planten. KIND LED biedt ook een groeilamp aan binnen deze serie, namelijk de KIND LED K3 L600 Vegetator (Groeilamp). Deze LED kweeklamp is voorzien van een mix uit voornamelijk blauw kweeklicht wat tijdens de groeifase van je planten zorgt voor een krachtige ontwikkeling van zowel blad als wortel. Door beide modellen met elkaar te combineren kan je uitgaan van een krachtige en uitbundige groei en bloeifase..