>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Magnus Light » Magnus Light kweeklamp ML-270 Pro

Magnus Light kweeklamp ML-270 ProMagnus Light kweeklamp ML-270 Pro Magnus Light kweeklamp ML-270 Pro

Magnus Light kweeklamp ML-270 Pro Magnus Light kweeklamp ML-270 ProMagnus Light kweeklamp ML-270 Pro Magnus Light kweeklamp ML-270 ProMagnus Light kweeklamp ML-270 Pro Magnus Light kweeklamp ML-270 ProMagnus Light kweeklamp ML-270 Pro Magnus Light kweeklamp ML-270 Pro

€ 997,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Magnus Light kweeklamp ML-270 Pro

De Magnus ML-270 Pro is het resultaat van 14 jaar productontwikkeling in de professionele tuinbouw. Deze Full Cycle LED-kweeklamp is  dan ook geheel vervaardigd met oog op het veeleisende  gebruik in de commerciële gewassenteelt . Dit houdt natuurlijk niet in dat de ML-270 Pro niet geschikt zou zijn voor de serieuze hobbykweker. In tegendeel. 

De ML-270 Pro is uitgerust met twee COB-leds. De COB-technologie maakt het mogelijk om het aantal elektronische onderdelen in een LED kweeklamp tot een minimum te beperken waardoor een zéér efficiënt energieverbruik (of, andersom geredeneerd, een bijzonder hoge lichtopbrengst)  wordt bereikt.  COB-technologie geldt als de krachtigste en meest efficiënte LED-technologie van dit moment. Daarnaast is door het compacte ontwerp van een COB-led en de grote hoeveelheid samenstellende lichtdiodes een veel nauwkeurigere afregeling van een specifiek lichtspectrum mogelijk. 

 

Far Red dimmer 

De ML-270 Pro is voorzien van een Far Red-dimmer waarmee de hoeveelheid Far Red licht in het lichtspectrum kan worden veranderd. Far Red is het specifieke rode lichtgedeelte dat verantwoordelijk is voor een aantal interessante veranderingen tijdens het leven van een plant. Om te beginnen is de hoeveelheid Far Red dat een plant ontvangt verantwoordelijk voor het moment waarop deze  van de groeifase overgaat naar de bloeifase. Manipulatie van de hoeveelheid Far Red in de groeifase stelt je dus in staat om het tijdstip van die overgang te beïnvloeden.  Far Red is daarnaast van invloed op de duur van de knop- en bloemvorming. Manipulatie van de hoeveelheid Far Red in de bloeifase maakt het dus mogelijk om de hoeveelheid knoppen en de compactheid van je bloemen te beïnvloeden. 

 

PRO-spectrum 

Het Full Cyclespectrum van de Magnus ML-270 Pro is opgebouwd uit een doordachte combinatie van blauw (groei) en rood licht (bloei). Dit spectrum voorziet in een kleurenmix die tijdens de hele levenscyclus tot optimale groei- en bloeiresultaten leidt. De speciale kleurverhoudingen in dit spectrum hebben bovendien tot gevolg dat precies de juiste bladtemperatuur van 26° wordt gehandhaafd. Op deze temperatuur neemt een plant het makkelijkst de beschikbare voedingsstoffen op. 

Alle modellen van Magnus werden voorzien van de inmiddels befaamde parabolische, 120° lens. Deze kraakheldere, glazen lens verzekert je van een bijzonder gelijkmatige lichtverdeling over het kweekoppervlak en tussen de bladeren. Een andere eigenschap van de parabolische lens is dat alle golflengten waaruit het gebruikte lichtspectrum is opgebouwd in gelijke mate worden doorgelaten. Een meting van het afgestraalde licht zal je dan ook leren dat al vanaf 40 cm vanaf de lamp het spectrum van de ML-270 Pro exact overeen komt met de Magnus-grafiek die onder dit artikel is afgebeeld. 

De aluminium behuizing bevat de meest hoogwaardige componenten die passief, dus zonder ventilator, gekoeld worden. Hierdoor de Magnus ML-270 Pro een geruisloze, bijzonder degelijke en storingsvrije LED kweeklamp.  Het is voor Magnus dan ook geen groot risico om op elke ML-270 Pro een volle drie jaar garantie te geven.

Specificaties:

SpectrumFull Spectrum + Far Red
Afmeting14 x 25 x 15 cm
Branduren50.000 +
DimbaarJa (far red)
Garantietermijn3 jaar
Gewicht6.7 kg
KoelingActief
HPS Aquivalent600W
Stroomverbruik270W
PPF (Micromols/sec)972 
Minimum afstand tot de plant40 cm
Footprint (bloei)120 x 120cmGerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.