>

Groenten kweken in de donkere maanden

Wil je vroeg in het voorjaar je planten binnenshuis opkweken? Je planten gezond laten overwinteren? Gebruik dan led kweekverlichting.
Groenten kweken in de donkere maanden

Tijdens de donkere wintermaanden kijken we zoals vele andere hobbytuinders reikhalzend uit naar de lente. Liefde en warmte kunnen we de plantjes geven, dus  zaaien we al wel eens iets.  Maar al snel blijkt dat jouw plantjes een lange stengel krijgen en wanhopig op zoek gaan naar licht. Zelfs als je planten dichtbij een raam worden geplaatst. Wanhopig proberen we het zaakje nog te redden..  En met pijn in het hart wachten we weer op de echte lente vooraleer we aan de slag gaan.

Maar hoe leuk is het niet om je kruiden het hele jaar door vers te kunnen gebruiken in de keuken. Als eerste in de straat tomaten of paprika’s  te kunnen plukken in het voorjaar. Of je favoriete exotische planten te laten overwinteren in je huiskamer? Led kweeklampen bieden je een eenvoudige oplossing.

Het spectrum van deze kweeklampen is zo samengesteld dat jouw planten de broodnodige lichtenergie kunnen opnemen. Om zo op een normale manier aan fotosynthese te doen. Hierdoor zijn je planten steeds frisgroen en stevig en groeien ze zoals op een normale zomerdag.

De Led kweeklampen zijn niet alleen uiterst doeltreffend omwille van het uitgekiende spectrum. Ze verbruiken weinig energie (10 - 50 Watt), zijn duurzaam (>50 000 branduren) en zijn zeer gemakkelijk te installeren. Je plaatst simpelweg een tijdsschakelaartje tussen je stopcontact en je lampen en klaar is kees. (Bijvoorbeeld: Proflux Bar 50 of Proflux Bar 80)

voorjaar-led-opkweken-met-groeilampen

Andere voordelen?

Bij het opkweken binnenshuis  gaan je planten eveneens minder last hebben van externe factoren. Bijvoorbeeld wisselende temperaturen of zelfs vrieskou, vervelende insecten en schimmels. Je zorgt zelf voor de warmte en de voeding. De Led kweeklampen doen de rest.


Wij geven je graag advies!
Contactformulier

Wil u als eerste op de hoogte zijn van spectaculaire kortingen of nieuwe producten?

Recevoir la lettre d'informations

Newsletter not available in Professional version.Avis

Aucun article n'a été trouvé.


Blog