>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Lumatek » Lumatek ATS PRO 200W

Lumatek ATS PRO 200WLumatek ATS PRO 200W Lumatek ATS PRO 200W

Lumatek ATS PRO 200W Lumatek ATS PRO 200WLumatek ATS PRO 200W Lumatek ATS PRO 200WLumatek ATS PRO 200W Lumatek ATS PRO 200WLumatek ATS PRO 200W Lumatek ATS PRO 200W

€ 390,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Lumatek ATS PRO 200W 

Helder licht kan altijd nog helderder

Met de nieuwe ATS200W PRO LED kweeklamp legt Lumatek de lat weer een stukje hoger, en brengt de perfecte LED-lamp voor kleinere kweekruimtes op de markt tegen een top prijs-prestatie verhouding. De lichtgewicht ATS200W Pro LED kweekverlichting heeft een hoge PPF-waarde van 508 µmol/s en een rendement van maximaal 2,5 µmol/j, die perfect kweekoppervlaktes tot 80x80cm dekt.
Wat is er nieuw aan de Lumatek ATS PRO serie?
De nieuwe ATS Pro-lijn van Lumatek is uitgerust met superieure, stuurbare Lumatek-drivers en de nieuwste generatie top-bin diodes voor wit, rood en diep rood. Deze verbeterde diodes zijn gelijkmatiger verdeeld over de gehele lengte van de lichtbalken, wat leidt tot een betere en evenwichtigere lichtverdeling in je growbox.

Andere nieuwe kenmerken van deze serie zijn:

Nieuwe IP-beschermingsklasse: IP65
Clear Glue bescherm-technologie op de LED strips, zorgt voor een hogere lichttransmissie van 99% zonder lichtverlies, langere levensduur van de diode en extra corrosiebestendigheid.
Serieschakeling en besturing mogelijk via een Lumatek Control Panel Plus 2.0

Full-Spectrum LED

Lumatek's LED kweekverlichting zijn opgebouwd uit een mengsel van witte, diep rode en heldere rode LED's diodes voor een zeer efficiënte lichtbron die speciaal gekalibreerd is voor een hoge intensiteit en en stabiele, uniforme lichtverdeling op kleine ruimtes.
Voorgaande generaties LED kweeklampen maakten gebruik van een mix van koningsblauwe en dieprode LED's om de chlorofyl absorptiepieken aan te pakken. Hoewel deze oplossingen naar behoren werkten, misten ze belangrijke spectra voor kwalitatieve plantengroei, en was er een duidelijk gebrek aan penetratie door het bladerdek. Ook gaf het type licht een slecht zicht om je planten in de gaten te houden en de kweekruimte te onderhouden.

Passieve koeling

Lumatek's innovatieve ontwerp en vooruitgang in LED-technologie heeft geleid tot een LED kweeklamp met passieve convectie koeling. Dit ventilatorloze ontwerp heeft geen bewegende delen zodat de koeling van de ATS200W PRO geruisloos werkt en uiterst robuust is, met een langere levensduur.

Externe bediening

Een dimmer is bij de levering inbegrepen, maar zoals je mag verwachten van Lumatek zijn alle modellen, en dus ook de ATTIS, extern aan te sturen met de digitale Lumatek verlichtingscontroller. Deze Digital Panel Plus 2.0 helpt je op weg met functies zoals licht-timing, automatisch dimmen (in stappen van 1%), temperatuur veilgheidscontrole en een "Sunrise & Sunset mode", voor natuurlijk opstarten en uitschakelen van de verlichting. Met een DPP 2.0 kun je tot wel 100 armaturen tegelijk aansturen. Heb je al een andere besturingssysteem / controller voor je kweekverlichting in huis? Je kunt die ook gebruiken, mits het een 0-10V uitgangssignaal gebruikt. Zelfs als je controller een RJ-poort-interface heeft, kunt je LED kweekverlichting nog steeds besturen met behulp van een RJ signaalomzetter naar een 0-10V-regeladapter.

Voordelen in het kort:

hoog rendement: 2,5 µmol/j
PPF (fotonen flux dichtheid): 508 µmol/s
Lumatek LED-drivers van hoge kwaliteit
Nieuwe "Clear Glue" bescherm-technologie voor LED strips
Topkwaliteit LED's
Uitgebalanceerd full-spectrum
Verbeterde lichtverdeling en gelijkmatigheid
Externe bediening met Lumatek Control Panel Plus 2.0
Compact ontwerp, ideaal voor kweekruimtes tot 80 x 80cm
Volledig dimbaar
Gebruikersvriendelijke plug & play inbedrijfstelling

Technische specificatie

Rendement: 2,5 µmol/J
PPF: 508 µmol/s
Ingangsspanning: 220-240V 50/60Hz
Vermogen: 205W
Optimaal kweekoppervlak: 80 x 80cm
Levensduur: >60.000 uur
Stralingshoek: 120°
Lichtbron: Witte, rode en dieprode diodes met hogere waarden
Handmatig dimmen: UIT-25%-50%-75%-100% bij 0-10V (dimmer bij levering inbegrepen)
Aan te sturen met Lumatek Digital Panel Plus 2.0
Gewicht: 4,0Kg
IP-beschermklasse: IP65
Afmetingen: 524.5 x 524.5 x71.6mm
Spectrum: Full-spectrum +

Inbegrepen:

1 x ATS200W Pro LED armatuur incl. driver en dimmer
1 x Netstroomkabel
2 x Metalen kabelhanger
1 x Gebruiksaanwijzing