>

Webshop » - Led Kweeklampen merken » - Kind LED » Kind Led K3 2XL 450

Kind Led K3 2XL 450Kind Led K3 2XL 450 Kind Led K3 2XL 450

Kind Led K3 2XL 450 Kind Led K3 2XL 450Kind Led K3 2XL 450 Kind Led K3 2XL 450

€ 697,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

De nieuwe Kind Led K3 XL 450 is een feit. Hoewel de oude K3 L450 al een bijzonder goede LED kweeklamp was doet Kind Led er met de nieuwe K3’s tóch nog een schepje bovenop. De meeste verbeteringen zijn vooral voor je planten goed te merken omdat die verbeteringen te maken hebben met de lichtverdeling en de  lichtkwaliteit. Maar laten we beginnen met de uiterlijkheden.  
 
Het meest in het oog springende uiterlijke verschil bevindt zich aan de onderzijde van de lampen in de K3 XL-serie. We zien bij alle drie de modellen in het midden een rechthoek waarbinnen zich geen LED-diodes bevinden.  Het ontbreken van LED’s in dat gebied hangt samen met de noodzaak om het aantal hotspots dat een LED kweeklamp op het kweekoppervlak projecteert zo klein mogelijk te houden. In combinatie met de opnieuw gekalibreerde secondary optical lenses zorgt het ontbreken van LED diodes in het centrum voor een zéér gelijkmatige lichtverdeling over het kweekoppervlak zónder hotspots. In vergelijk met de oude K3 serie ziet de bodemplaat van de nieuwe K3’s er een stuk strakker uit.  
Naast de uiterlijke veranderingen is op een aantal belangrijke andere punten ook het nodige veranderd. De LED diodes die worden gebruikt in de LED kweeklampen in K3 XL series zijn van de nieuwste generatie. Met name de UV-diodes zijn verbeterd, waardoor je planten vruchten vormen die smaakvoller zijn dan voorheen. Bovendien ontstaat door het verder verfijnde  12-bandspectrum een significant grotere bloemdichtheid en een oogst die navenant weelderig is. 
 
Hierboven al kort aangestipt zijn de nieuwe secondary optical lenses. Door een verfijnde kalibratie van deze lensjes is een sterk verbeterd afstralingsprofiel tot stand gebracht. In combinatie met de nieuwe verdeling van de LED diodes in de bodemplaat wordt daardoor een tot 200% vergrootte lichtpenetratie tussen het gebladerte mogelijk. Daarnaast is een bijzonder egale  lichtverdeling het gevolg. 
De K3 XL-serie is in principe ontwikkeld met de hobby- en thuiskwekers in het achterhoofd. De techniek en de lichtkwaliteit voldoen echter aan alle professionele en commerciële eisen die een kweker maar aan een LED kweeklamp zou kunnen stellen. Dit geldt niet alleen voor de lichtkwaliteit maar ook voor zaken als stroomverbruik, levensduur en kwaliteit.  
De K3 XL series. 3 Voortreffelijke LED kweeklampen die het geld dubbel en dwars waard zijn.

Specificaties:


SpectrumFull Spectrum
Afmeting55 x 33 x 7,6 cm
Branduren50.000 +
DimbaarNee
Garantietermijn3 jaar
Gewicht8.7 kg
KoelingActief
HPS Aquivalent450W
Stroomverbruik270W
Minimum Afstand tot plant67 cm
Footprint (bloei)65 x 91 cm


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.